onsdag 25 juli 2012

Västkusten

Förra veckan var vi på västkusten och besökte alla våra fina vänner som vi har där nere.


Första stoppet var hemma hos Akela (Flying Flames Akela) med familj och vi hann med två härliga dagar med dem inklusive en premiärtur (för vår del) till Ullared!

Charlie, Josefin, Akela, Lucky

Charlie, Benjamin, Akela, Lucky
Familjen Karlsson har ju förutom Akela även rottisen Gia och nog passar de väl fint ihop!


Lucky och moster Akela
 Nästa stopp blev Smögen där vi umgicks med Peter, Elle, Stefan och Johan och Stefan och Johans två hundar, Fia och Zoe. Zoe och Lucky busade loss en hel del vilket inte alltid uppskattades från Fia´s och Charlie´s sida. Lucky passade även på att både ta en premiärtur med båt (vilken hon sov sig igenom) samt ett dopp i havet tillsammans med de andra hundarna. 


Race på Hollö
Under vår vecka hann vi även med ett besök på Tjörn hos Elle´s föräldrar där vi tog färjan ut till Åstol och bara myste.


Milou fick under denna vecka stanna hemma med Anders föräldrar och njuta av livet som ensamhund, tills hennes son med familj kom och störde friden förstås ;). Vi tycker det är bra att sära på hundarna ibland för att stärka dem lite som individer eftersom de för det mesta är uppe i varandra hela tiden.


Charlie och Lucky har skött sig strålande hela veckan och på Smögen-bryggan gjorde de succé med att pussa på alla barn och vuxna som ville hälsa på dem :).

Vår gängliga tonåring håller på att utvecklas till en vacker svan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar