tisdag 24 juli 2012

Slottshoppetveckan!

Vår vecka vid Wiks slott blev fantastisk och vi hade verkligen vädrets makter på vår sida. Hemmavid öste regnet ner men vi själva slapp undan med endast några enstaka regnskurar.

Liten vakthund till stort slott :)

Jag och Milou fick med oss 1 4:e placering och pinne i agilityklass 1 annars var vi oplacerade i övriga klasser. Första dagen så hade vi en bra tid men tyvärr hoppade hon av kontaktfältet på balansen och med de 5 felen så var ju vår pinne i den klassen ur sikte. Dock hamnade vi på en hedrande 8:e plats av ca 70 stycken.  >




Charlie som blivit lite lugnare sen hennes valpkull, vilket även Milou var ett bra tag efter sin valpkull, orkade inte riktigt med att tävla i 3 dagar utan det blev lite långsamt och förvirrat på slutet. Dock hann vi få till några fina hoppklass 2 lopp som var lite för långsamma för någon högre placering men som ändå gjorde att vi visade för oss själva att vi klarar av de svårigheter som klass 2 bjuder på.

Ska se ifall jag lyckas få in lite filmer från filmkameran någon dag, än så länge finns lite mer detaljerade resultat att läsa om på hemsidans resultatsidor.

Våra fina tjejer! (Charlie, Milou, Lucky)

Veckan förgylldes även med ett besök hos Kompis (Flying Flames Be Happy) i Södertälje och det var så roligt att träffa den lilla tjejen. Storleksskillnaden mellan henne och Lucky finns verkligen kvar på alla sätt och vis. Ska höra med Jinnie och Jugge ifall de kan skicka över några av de bilder de tog på systrarna när de busade för fullt hemma i deras fina radhus :).


Lucky!

>Nu laddar vi om för mer tävlingar och nästa tävling är den 1:a augusti då jag och Milou tänkte fara till Hudiksvall och tävla 2 stycken agilityklass 1. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar